Uncategorized“Vasteloavescountdown – Ilf Daag tot aan de optoch”.

28 november 2018by ictlimburg0
https://karnavalsroadbroenssem.nl/wp-content/uploads/2018/11/logo-countdown_3.png

De Karnavalsroad Broenssem introduceert in 2019 een nieuwe activiteit “Vasteloavescountdown – Ilf Daag tot aan de optoch!”. Plaats van handeling zal Café-zaal De Kroeg aan de Schinvelderstraat in Brunssum zijn.

Doel is om in een amicale sfeer met de verenigingen en hun prinsen, optochtdeelnemers en alle anderen die de Brunssumse carnaval een warm hart toe dragen, de laatste 11 dagen tot de het grote hoogtepunt van ieder seizoen, de grote optocht van maandag 3 maart 2019, in te luiden.

De avond zal starten om 20:11 uur en worden gedragen door het live optreden van de formatie Tiroler Ohne Berge. Daarnaast wordt er plek ingeruimd voor optredens vanuit de verenigingen, deelnemers van ‘t Broenssems Leedje en andere carnavalisten, wordt er een top 11 van vasteloavesleedjes gemaakt die ook live worden gespeeld door Tiroler Ohne Berge en zal er een tiëkezinge worden gehouden waarbij iedereen kan meezingen op oude bekende carnavalskrakers van o.a. Sjef Diederen, Irene Lardy, Jean Innemee en Frits Radermacher.

Houdt alle aankondigingen op de website van de Karnavalsroad Broenssem, onze facebookpagina en de huis-aanhuisbladen in de gaten en laat deze nieuwe activiteit niet voorbij gaan. De entree is uiteraard gratis.

Leave a Reply